Πρόσκληση προβολής στο Μητρώο Μελών

Written By Geo on Τρίτη 3 Μαρτίου 2015 | 2:05 μ.μ.

Στο εξής ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας, ανοίγεται στην κοινωνία, διευκολύνοντας την προβολή των μελών του στο χώρο του διαδικτύου. Δίνει τη δυνατότητα  στα μέλη του, δωρεάν, να δηλώνουν ηλεκτρονικά τα επαγγελματικά τους στοιχεία (είδος, διεύθυνση εργασίας), επιπλέον τίτλους σπουδών, συνοπτικό βιογραφικό ή άλλα στοιχεία, που θεωρούν κρίσιμα, για την πλήρη ενημέρωση ενός σύντομου διαδικτυακού προφίλ μελών. **
Επίσης τα μέλη μας θα έχουν τη δυνατότητα αποστολής μίας φωτογραφίας (προσωπική ή του χώρου εργασίας), ώστε να τοποθετηθεί σαν εικόνα στο προφίλ τους.
Τα μέλη που δεν εργάζονται αυτήν την στιγμή μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως δωρεάν χώρο προβολής τους τη νέα δυνατότητα που προσφέρει ο Γεωπονικός Σύλλογος Μαγνησίας και εκτός των άλλων στοιχείων που θα αναρτηθούν, να περιγράψουν τον προσδοκώμενο εργασιακό τους χώρο, ώστε εύκολα να μπορούν να εντοπισθούν από ενδιαφερόμενους μέσω του διαδικτύου.
Για τους ιδιώτες συναδέλφους, μελετητές, εμπόρους γεωργικών σκευασμάτων και εφοδίων, συνταγογράφους, ιδιοκτήτες εργαστηρίων κ.τ.λ. είναι ευκαιρία, εκτός από την ηλεκτρονική επιβεβαίωση εγγραφής στο μητρώο του Συλλόγου, να διαφημίσουν δωρεάν διαδικτυακά τις επιχειρήσεις τους. Το κάθε Μέλος θα έχει την Προσωπική Σελίδα του (συμπεριλαμβάνει και χάρτη) στο νέο ιστολόγιο του Μητρώου Μελών.
Τα μέλη του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας αφού επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους, μπορούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να στείλουν τα στοιχεία τους και την φωτογραφία που επιθυμούν να δημοσιευθεί στη ηλεκτρονική διεύθυνση, topsageovolos@yahoo.gr
Βήματα για την Καταγρφή και Πορβολή σας στο ιστολόγιο του Μητρώου Μελών του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας
1 .Συμφωνητικό Ένταξης στο Μητρώο Μελών Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας
2. Αποστολή του στοιχείων που θέλετε να προβάλετε στο Μητρώο Πέρα από το Όνομα σας και την ειδικότητα σας στην δ/νση topsageovolos@yahoo.gr .
3. Επαλήθευση ότι είστε εγγραμμένο μέλος από τον Σύλλογο .
4. Καταχώση της Προσωπικής σας Σελίδας στο ιστολόγιο του Μητρώου. Αν θέλετε να περιλαμβάνει και χάρτη ( google maps) στή σελίδα σας , θα πρέπει να μας δώσετε κάποια δ/νση εργασίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.